Epilarea masculina, mai mult decat o moda

Epilarea masculina, mai mult decat o moda

Epilarea cu lumina intens pulsata (IPL) este una dintre cele mai eficiente metode de epilare, garantand rezultate de durata. Prin aceasta tehnologie este posibila individualizarea tratamentului de epilare definitiva in functie de caracteristicile fizice ale fiecarei persoane (fototip), astfel incat tratamentul sa fie nedureros si rapid.

Fotoepilarea presupune indepartarea firelor de par cu ajutorul luminii prin deteriorarea selectiva a foliculilor de par, fara a afecta pielea. Melanina absoarbe lumina si o conduce catre foliculul de par, unde este transformata in caldura, distrugand celulele germinale, care hranesc părul. Prin eliminarea acestor celule, parul moare si cade la un interval de 15 zile de la tratament. Inca de la prima sedinta dispar aproximativ 30% dintre firele de par.

In centrele Nomasvello aceasta procedura de epilare este realizata la cele mai inalte standarde.

Ritualul modern de ingrijire face ca epilarea sa nu mai fie caracteristica exclusiv femeilor, tot mai multi barbati alegand sa aiba in permanenta o piele neteda, lipsita de fire de par. Mai mult, in cazul barbatilor care fac sport cu regularitate, epilarea are si ratiuni de igiena corporala – o piele neteda reduce riscul iritatiilor cauzate de transpiratia generata de efortul fizic. Astfel, majoritatea barbatilor apeleaza la epilatul definitiv axilar, unde rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, cand pana la 30% din firele de par sunt distruse.

 

 

Barbat

Metodele clasice de epilare – aparatul de ras, crema epilatoare sau ceara – au un grad mai mare de discomfort si nu sunt potrivite unui barbat cu un stil de viata alert.

Epilarea cu IPL prezinta si avantajul de a tine la distanta foliculita, afectiune inestetica a firelor de par cu care se confrunta si barbatii, indeosebi pe spate, pe fata si pe brate Ea poate fi tratata definitiv doar prin epilarea definitiva cu lumina intens pulsata, care distruge radacina firelor de par infectate.

Tratamentul complet implica efectuarea a minimum 8 sedinte, primele 4 programate lunar si urmatoarele 4 realizate la un interval din ce in ce mai mare, de 6-8 saptamani, in functie de ritmul de crestere a firelor de par.

Specialistii Nomasvello spun ca  zonele cele mai solicitate in ceea ce priveste epilatul la barbati sunt abdomenul, picioarele, pentru ca sportivii (fotbalisti, ciclisti, inotatori) sa isi maximizeze performantele, si zona inghinala, prin care domnii scapa de o grija in plus si de iritatiile asociate raderii parului.

NU EXISTA COMENTARII

Lasa un comentariu