Dragele mele,

sunt sofer. De peste 17 ani – acum undeva o fata draguta face calcule 18+17 cam batran de mine, pacat. Vechimea in bransa nu ma face nici sofer profesionist si nici mecanic desavarsit. Sunt doar sofer de Bucuresti. Asta inseamna ca am doza de nesimtire  necesara in mine sa “imping” randul cand situatia o cere, sa abuzez de claxon cand nu e chiar nevoie si din astea.
.
Partea nasoala este ca pe langa soferi mai exista doua categorii de chestii in trafic – invartitorii de colac de pe Dacia Logan si Domnisoarele.  prima categorie este cumva de la sine explicata si de unde nu e nici Dzeu nu cere asa ca nu am ce spune…
 .
Domnisoara din trafic, insa… specie conservata prin lege. Sunt acele fapturi gingase care stau precum celebra capra catatonica si se uita in lungul strazii cand aceasta are mai putin de 2 benzi – si eu pe unde trec?. Le intalniti la semafor cel mai des – le vezi greu fata pentru ca mereu au parasolarul dat jos si se mascaresc – sau se fac frumoase pentru noi – cum ar spune ele justificativ. Sau dai de ele in parcarile de la mall – masina aia parcata regulamentar pe 3 locuri? eh. E dansa care a vrut sa fie sigura ca nu “zgarie” masina. Altuia. Momentul meu favorit pentru a observa Domnisoara in habitatul ei este la benzinarie… Desi ai zice ca au vazut destule filmulete cu barza, mustiucul ala de la pompa nu vrea si pace sa intre in busonul de la rezervor!
.
Stiu, sunt rau. You wish. Rau as fi daca as spune ca Domnisoarele au cel putin un venit obtinut neortodox daca isi permit la 24 de ani sa dea bani si pe o trusa de machiaj brevetata de Chewbacca si pe rata lunara la un Evoque. Sau as fi rau daca as spune ca e greu sa calculezi restul la 5.500 euro cand iti cumperi o gentuta de 5.435 euro insa te descuri perfect cu inmultitul 3ore X 150 euro.
 .
Dar eu nu spun asta. Si nici nu gandesc asa ceva pentru ca nu cred ca aceste situatii pot trece de zona ipoteticului atat timp cat toate au iPhone 6 Plus si se stie cat de usor este sa ajungi la aplicatia de calculator cand ai un ecran atat de mare. Fie si cu ungiutele french. Can can.
B(l)ond
trafic

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata