Poza 1Dieta Paleo reprezinta o alternativa foarte eficienta pentru cei care au incercat zeci de metode de slabit si care nu au dat rezultatele dorite. Paleo este un regim de slabit prin care iti va fi mult mai usor sa iti stabilizezi greutatea corporala, minimalizand riscurile de ingrasare de dupa incetarea regimului.

Paleo nu este un regim foarte greu de tinut, insa daca esti genul de om caruia ii plac cerealele si lactatele, atunci acest program in mod cert nu este pentru tine.

Regimul Paleo se bazeaza pe carne si pe alimente cu cantitati reduse de sare si sunt strict interzise cerealele si orice alt produs de panificatie, precum si laptele sau orice tip de lactate.

Marele avantaj al acestui regim este ca functioneaza rapid, dand rezultate intr-un timp foarte scurt, care te vor motiva sa te tii de el pana la atingerea greutatii dorite. In acelasi timp, acest regim vine cu un mare dezavantaj, mai exact acela al costurilor, fiind o dieta destul de costisitoare de tinut, datorita alimentele mai scumpe si mai speciale care vor trebui cumparate.

Citeste si despre dieta mediteraneana

Regimul se bazeaza pe a scoate complet din alimentatie painea, cerealele si orice alt produs de panificatie, alaturi de lapte, lactate si branzeturi, iar in rest vei putea manca orice aliment, atat timp cat nu are o cantitate ridicate de sare in componenta.

Daca vei adopta acest regim si te vei tine de el, vei putea constata ca duci un nou stil de viata, unul mai sanatos, unul in care te vei simti mai bine si vei fi mai usor si vei putea practica numeroase activitati pe care nu le-ai incercat pana in prezent.

Dieta Paleo reprezinta un regim bun pentru orice persoana care isi doreste sa slabeasca, dar si sa isi schimbe stilul de viata, pentru a duce o viata mai sanatoasa si mai fericita.

Citeste si despre dieta de trei zile

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata