Dieta Dukan este deja un regim pentru slabit arhicunoscut in intreaga lume pentru rezultatele uimitoare pe care le ofera inca din primele zile de la inceperea noului stil de viata, bazat in prima faza pe consumarea proteinelor.

Poza 1Principiul acestui regim este de a consuma numai proteine in primele zile de la inceperea dietei, fara niciun fel de aliment care contine zahar, iar acest procedeu va duce corpul intr-un soc prin care acesta va incepe sa elimine foarte rapid kilogramele in plus.

Initial, dieta Dukan era structrata in 4 faze distincte: 2 faze de pierdere a greutatii si 2 faz de mentinere si stabilizare a greutatii corporale adevarate.

Cu timpul, dieta Dukan s-a simplificat si poate fi foarte adaptabila pentru fiecare persoana in parte, in functie de numarul de kilograme pe care si-l propuna sa il elimine.

De exemplu, o persoana poate alege sa manance doar proteine timp de o saptamana, dupa care doar proteine si legumele permise in regim, sau poate optapentru o perioada de 3 zile de proteine si 3 zile de proteine si legume sau orice alt interval care i se pare mai usor de respectat si de aplicat.

Cheia succesului in regimul Dukan consta in perioada de stabilizare. Dieta nu se termina odata ce ati ajuns la numarul de kilograme dorite, aceasta incheiandu-se abia dupa ce ati trecut si prin perioada de stabilizare.

Pentru fiecare kilogram pierdut sunt ncesare 10 zile de stabilizare a greutatii corporale la care ati ajuns. Asadar, daca aveti de gand sa dati 10 kilograme jos, veti avea 100 de zile in care veti putea introduce treptat fructe si alte alimente care nu erau permise in cadrul celor 100 de alimente care pot fi consumate in timpul dietei Dukan.

Va dorim spor la slabit si sa nu uitati sa va consultati cu un nutritionist sau un medic specializat inainte de inceperea dietei Dukan si ar fi indicat sa faceti si analize pe durate regimului, pentru a putea observa cum evolueaza starea voastra de sanatate.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata