Denimul, materialul din ADN-ul Diesel, este intens utilizat in colectia urmatorului sezon pentru a crea un contrast puternic. Astfel, el este alaturat intr-un mix modern altor materiale si texturi denim. Designul si tehnicile unice sunt create folosind tehnologii de ultima ora.

Reunind diverse tipuri de design, denimul creeaza in acest caz produse hibrid, rezultatul fiind un colaj de procesari duo-color si un croi futurist. Spre exemplu, jeansul hibrid din denim normal si Jogg Jean are un look relaxat, iar denimul dublu-procesat este jumatate indigo-inchis, jumatate denim procesat.

PREFALL 2015 - DENIM (3)

 

Un nou material natural hibrid, Cupro, este folosit pentru atingerea lui fina – felul in care urmeaza linia trupului si capacitatea de a lasa corpul sa respire il face foarte confortabil. Cupro este procesat pentru a deveni mai fin si are un aspect usor uzat. In plus, el este puternic decolorat, trasatura ce il face perfect pentru vremea calda.

Pentru barbati, noul model T Ride evoca influenta biker, prin cusaturi aplicate la genunchi si la spate, pentru a crea un biker look puternic. Tot pentru barbati exista si modelul Sleenker, cu print in forma de fermoar, procesat stone wash, in stilul anilor ‘80 si ‘90. Colectia denim pentru barbati Made in Italy este completat cu noi procesari – salvage, negru, albastru, jeans albastru- negru si dirty denim.

Pentru femei, skinny ramane croiul-cheie, facand legatura cu temele biker ale anilor ‘80 si ‘90. Stilul este reprezentat de modelul Debbie: un aspect mulat procesat stone wash, cu betelie din elastic si fermoar la vedere. Alte modele sunt printate sau dezvaluie detalii biker chick (ale motociclistelor) cum ar fi genunchierele, tintele si accesoriile stralucitoare.

KROOLEY-NE 0663V SKINZEE-BK 0843P TEPPHAR 0842H

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata