Pe 12 si 13 decembrie va avea loc targul de Craciun Dichisar by Breslo.ro, un eveniment organizat de cea mai mare comunitate creativa din Romania. Locul de desfasurare va fi mansarda Impact Hub din centrul Bucurestiului. 

Gandite ca showcase-uri de creativitate romaneasca, evenimentele #Dichisar sunt ocazii rare si pretioase in care publicul bucurestean poate cunoaste noi creatori autohtoni.

mini preview 1

 

La aceasta noua editie Dichisar vor lua parte 60 de creatori tineri si talentati, care vor imbia vizitatorii cele mai originale cadouri de Craciun –  manusi funky, jucarii destepte, globuri atipice, haine, genti, bijuterii si cosmetice.

Printre boutatile pregatite de organizatori se numara statia de reparatii creative, via Cusut si Brodat, Atelierul de Reparatii & FashionHunt . Astfel, daca ai un pulover pe care il porti in nestire chiar daca are deja 2 gauri sau pastrezi o jucarie care mai are putin si se dezmembreaza,  du-le la #Dichisar sa fie reparate creativ, cu petice colorate, broderii profesioniste si alte trucuri handmade.

Mai mult, la eveniment va fi organizat si un brunch cu bunatati de iarna si cu cea mai buna cafea din oras, via Coftale. Baristii de la Coftale sunt pasionati de tot ce înseamna cafea. Iti pot povesti ore intregi despre sute de soiuri de care n-ai auzit niciodata, pana gasesti unul care sa te transforme din iubitor de ceai in fan infocat al cafelei.

In “Coltul cu Rasfat Festiv” vizitatorii vor gasi tatuaje cu henna, coafuri împletite, nail art si masaj profesionist. Responsabili de acestea vor fi Cistina Iacob de la Henna Collection, Alexandra Paun de la Impletituri si Ioana Ignat de la Kitty Claws. Instructorii talentati de la Centrul de masaj BioFocus vor oferi masaje de relxare.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata