Ai nevoie de o arma secreta pentru a scapa de parul nedorit si a-ti pastra pielea catifelata dupa epilare?
Philips, unul din liderii globali pe piata de produse destinate ingrijirii personale, acorda o atentie deosebita produselor destinate indepartarii parului pentru a transforma procesul de epilare al femeilor din intreaga lume intr-o experienta cat mai placuta si eficienta.
Aici poti vedea gama de aparate pentru epilat dezvoltata de Philips pentru a obtine pielea catifelata si frumoasa la care ai visat, indiferent de tipul acesteia.
Iti prezentam si cele mai importante beneficii ale aparatului de epilat, in comparatie cu cele mai comune metode de epilare:

13100982_496747800514561_79658576_n

1. Epilarea cu aparatul de epilat iti asigura piele catifelata de durata
Iata cum poti avea pielea fina pana la 4 saptamani. Rezultatul obtinut se datoreaza eliminarii firelor de par chiar de la radacina. Astfel, parului ii ia mai mult timp sa creasca decat in cazul indepartarii cu metode precum lama de ras sau crema depilatoare care actioneaza la suprafata. In plus, atunci cand creste, parul devine mai moale si mai fin decat inaintea epilarii.
2. Epilarea nu este doar pentru picioare
Epilatoarele electrice vin insotite de diferite dispozitive detasabile destinate spre a fi utilizate si in alte zone ale corpului. In ultimii ani, aparatele de epilat au fost adaptate astfel incat sa le poti folosi cu incredere inclusiv pentru zona fetei!
3. Aparatul de epilat este excelent pentru pielea sensibila
Epilarea sub dus este cel mai nou mod de a indeparta parul pentru femeile de pretutindeni. Este ideal pentru pielea sensibila si pentru a te obisnui cu aceasta metoda de epilat.
Pentru ca pensetele aflate pe capul de epilare nu afecteaza pielea in timp ce smulg firele de par, efectul asupra acesteia este minimizat. Epilarea cu aparatul de epilat este o optiune foarte buna atat pentru anotimpurile reci, cat si pentru cele calduroase,atunci cand indepartarea parului iti poate irita pielea.
4. Epilarea ajuta la cresterea unor noi fire de par mai subtile
Datorita capacitatii de a smulge firul direct din radacina, firul de par va creste mai fin si mai putin puternic deca in cazul epilarii cu lama de ras. Astfel, il vei simti mai placut la atingere. Deoarece firele de par cresc cu viteze diferite si acestea depind de ciclul de crestere la care se afla intr-o anumita perioada a lunii, vei avea mai putin par de eliminat dupa primele sesiuni de epilare.
5. Epilarea devine mai putin dureroasa
Aparatele de epilat de la Philips detin numeroase metode pentru a minimiza disconfortul creat de epilare. Sistemul de utilizare sub dus il face perfect pentru pielea sensibila, rolele de masaj care stimuleaza pielea si o calmeaza imediat dupa epilare sau compresele reci folosite in perioada de pre-epilare sunt extrem de utile pentru a transforma acest proces intr-unul placut.
6. Epilarea cu sparatul de epilat poate fi mai eficienta decat epilarea cu ceara
Desi ambele metode sunt foarte eficiente in indepartarea parului direct de la radacina, in cazul metodei de epilare cu ceara, aceasta are tendinta de a lipi firele de par de piele, facandu-le aproape imposibil de ridicat si smuls. Aparatele de epilat beneficiaza de functia speciala care ridica firul de par, il netezesc si il inlatura cu blandete, fie ca este scurt sau lung.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata