Una dintre tendintele cele mai puternice ale momentului este asa numitul “deaveraging” – un trend ce militeaza impotriva uniformizarii si care sustine ca tot ceea ce este diferit este cool. Renunta asadar la relatia love & hate dintre tine si trasaturile care te fac diferita si hai sa descoperim cum sa pastram in ecuatie doar componenta LOVE!

Contrar asteptarilor tale, acest articol isi propune sa celebreze pistruii, o trasatura fizica ce te scoate din anonimat, si care denota tinerete si un “je ne sais quoi“ irezistibil! Asadar, este lesne de inteles de ce vrem sa ii etalam in cea mai sublima forma. Iata cum:

Alege un corector mai deschis cu un ton si aplica-l punctual, in cantitate mica, astfel incat sa acoperi doar imperfectiunile, si nu zone extinse ale fetei. Subtonul ales trebuie sa fie galben, pentru ca de regula tenul cu pistrui este caracteristica pielii foarte deschise la culoare, cea prin care vasele de sange sunt destul de vizibile si a caror culoarea va trebui neutralizata printr-o culoare complementara, care este galbenul. Pentru moment, sangele tau albastru va ramane un secret!

Prev1 of 5Next
Tags : beauty tips

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata