Bulldog-ul Francez se numara printre acele rase de caini care te fac sa zambesti, numai din modul in care arata. Acestia sunt niste caini incredibil de interesanti si reprezinta cu siguranta niste parteneri de exceptie.

Originea: Anglia

Porecla: Frenchie

Talie: mica

Cum arata?

poza 1 www.goguide.bg

Are talia mica, insa cu un corp si cu o constitutie masiva si proeminenta. Are fruntea boltita, nasul scurt si turtit, iar ochii mari, rotunzi si indepartati. Ce este interesant la aceasta rasa sunt urechile, care sunt tuguiata si parca nu intra intr-un contrast foarte potrivit cu restul corpului, insa reusesc sa aduca un look foarte amuzant si interesant cainelui.

Blana are fir de par scurt, lucios si foarte des, iar culorile variaza intre alb, negru, maro, cafeniu sau cu diverse pete dintre aceste combinatii de culori.

Citeste si despre cainii din rasa teckel

Personalitatea:

Are un temperament si o personalitate destul de puternica, insa acestia nu prea latra. Le place sa iasa la plimbare si sa adulmece tot ce le iese in cale, este destul de prietenos, dar trebuie invatat de mic cu oamenii si faptul ca trebuie sa se comporte frumos in preajma lor, altfel poate deveni irascibil. De asemenea, poate deveni usor gelos daca stapanul nu ii acorda toata atentia.

Ingrijire:

Blana are nevoie de ingrijire zilnica, prin periaj cu o perie de cauciuc, iar cutele de pe fata trebuie curatate mereu, pentru a nu se infecta.

Bulldog-ul Francez nu are voie sa iasa afara daca temperaturile sunt prea ridicate, la fel cum trebuie ferit de soare. De retinut faptul ca aceasta rasa de caine trebuie sa stea ori intr-o casa sau un apartament. In niciun caz afara, nu este destul de puternic ca sa faca fata climei exterioare.

Bulldog-ul francez reprezinta cu siguranta varianta ideala de caine de companie, in special daca iti doresti un caine mic de companie care sa fie si amuzant.

Citeste si despre cainii din rasa American Eskimo

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata