Dintre toate rasele care exista, aceasta este poate cea mai amuzanta rasa de caini. Nu ai cum sa nu zambesti cand te uiti la chipul si forma acestui caine incredibil de simpatic.

Pug-ul este un caine deosebit si un animal de companie perfect pentru orice fel de persoana ai fi. Un caine de genul acesta te poate scoate din cele mai rele stari de dispozitie si este extrem de loial.

6181

Despre Pug:

Origine: China

Talie: mica

Greutate: intre 6 si 10 kilograme

Culoare: crem, alb, negru, cafeniu, bej si combinatii intre aceste culori

1821127

Istoric: imparatii Chinei Antice aveau o pasiune si o slabiciune pentru caini cu fata turtita, iar printre rasele preferate se numara Pechinezul, Shih Tzu si Pug-ul. In anii 1500 rasa Pug a fost adusa din China mai inspre Vest. Acestia au trait in familii regale si au ajuns sa fie o rasa extrem de populara si apreciata in intreaga lume.

Cum arata: are o musculatura foarte bine dezvoltata, talia mica si bine definita, un cap foarte masiv,bot patratos, ochii inchisi la culoare si foarte proeminenti, picioare drepte si puternice si coada rasucita peste solduri.

Per total, aspectul este unul deosebit si iesit din comun, in comparatie cu toate rasele din lume si este si foarte amuzant.

pug-puppy-on-the-floor-16432Temperament:

Persoanele care un caine Pug acasa spun despre acesta ca este cainele perfect pentru familie. Aceasta rasa se simte foarte bine in compania multor oameni si le place atat la oras cat si la tara. Le place foarte mult sa manance, sunt incredibil de sociabili si loiali fata de stapan.

Cum avem grija de ei:

Rasa Pug este destul de pretentioasa si are tendinta de a avea probleme cu pielea; de aceea trebuie avuta mare grija de zona aceasta. De asemenea, sunt foarte energici si trebuie scosi la plimbare si la joaca intr-un mod constant.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata