Corectorul este un produs indispensabil in trusa de machiaj. Fie ca vrei sa ascunzi un cos care te necajeste sau sa maschezi cearcanele dupa o noapte alba, corectorul iti vine in ajutor. Invata cu Instaglam cum sa il aplici corect si chipul tau va arata luminos in fiecare zi.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Sub spranceana – Aplica pasta corectoare cu ajutorul unei pensule pe toata pleoapa, pana aproape de spranceana. Acest lucru iti va lumina ochii si ii va face mai mari. Mai mult, daca ai cearcane, in acest mod vei distrage atentia de la ele.

Sub ochi – Corectorul va ascunde roseata, pungile de sub ochi sau cearcanele in aceasta zona. Este cel mai bine sa tapotezi corectorul cu degetele, nu sa il intinzi ca pe crema de fata. In acest fel, zona de sub ochi va beneficia si de un mic masaj care va intensifica circulatia.

In jurul si pe varful nasului – Aceste zone ale fetei sunt de regula predispuse la inrosire, iar acest fenomen iradiaza si in obraji. Pentru a-l masca, aplica pasta corectoare in jurul nasului, si pe varf, cu miscari circulare.

Colturile buzelor – Daca te confrunti cu mici riduri de expresie, nu uita de aceasta parte a fetei atunci cand aplici corector.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Deasupra buzei superioare si pe barbie – Aplicarea corectorului deasupra buzei superioare da volum buzelor. Barbia are nevoie de corector, pentru a incadra frumos lumina pe chipul tau.

Alege intotdeauna un corector cu un ton mai deschis decat tenul tau si ai grija sa aiba o textura cremoasa, usor de intins. Ai de ales intre corectoare sub forma de stick, pudra sau pasta. Daca ai tenul gras, cauta un corector care sa nu contina particule care sa blocheze porii, iar daca ai un ten normal sau uscat, alege corectoare cu ingrediente hidratante.

 

 

 

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata