Trendul ombre a devenit foarte popular in ultimul timp. Este si dificil de intretinut fie ca vorbim de suvite ombre sau de manichiura ombre. Dar nu este imposibil si, in plus, poate fi facut acasa cu putina indemanare.

Iata cum iti poti face manichiura ombre fara sa ajungi mai des decat este nevoie la manichiurista.

Pasul 1: In primul rand trebuie sa alegeti culorile pe care vreti sa le folositi, una deschisa si una inchisa. Optati pentru culori din acelasi spectru sau culori complementare.

Pasul 2: Dati-va pe unghii cu primul strat de oja, care trebuie sa fie intotdeauna nuanta mai deschisa.

Pasul 3: Luati un burete de make-up de forma triunghiulara si, aplicati pe el cele doua nuante de oja la fel ca in imaginea de mai jos.

Cum sa iti faci manichiura ombre acasa
Cum sa iti faci manichiura ombre acasa Sursa: youtube.com

Pasul 4: aplicati prin tamponare pe unghie dar nu uniform si in aceeasi positive ci aplicati la inaltimi diferite ale unghiei pentru ca cele doua nuante sa se suprapuna si sa se creeze efectul de gradient. Repetati procesul pana cand obtineti echilibrul dorit.

Pasul 5: va trebui s ava miscati destul de repede pentru ca daca se usuca oja pe burete nu se vor mai aplica straturile cum trebuie si va trebui sa luati un burete nou.

Pasul 6: Dupa aplicare veti vedea ca unghia nu este mata, dar nu va ingrijorati, un strat de lac de unghii rezolva aceasta problema.

Pasul 7: cu siguranta pana acum aveti oja si pe degete, nu doar pe unghii. Luati un betisor de ureche, inmuiati-l in acetone si curatati cu atentie pe langa

Pasul 8: cand aplicati lacul de unghii pe deasupra veti grija sa nu insistati foarte mult pentru ca va afecta oja si va strica efectul de ombre. Aplicati linii drepte dinspre baza spre varf, intr-un singur strat.

Iata 10 idei de manichiura ombre aici.

Urmariti aici un tutorial in care este explicat tot procesul realizarii unghiilor ombre.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata