Tot mai multe persoane care se confrunta cu diverse probleme in viata, tind sa dea vina pentru tot felul de factori externi, independenti fata de ei, care ajung sa le faca viata amara sau nu la fel de realizata pe cum si-ar fi inchiput-o ei la un anumit moment.

Dr. Phill, cunoscutul consilier american in probleme ce tin de viata cotidiana, spune ca o asemenea atitudine fata de noi si fata de viata noastra nu este sanatoasa, deoarce nu va duce niciodata la rezolvarea problemelor care ne macina.

In momentul in care esti nemultumit de locul in care esti intr-un anumit moment al vietii, nu ar trebui sa dai mereu vina pe altcineva pentru nereusitele tale si ar trebui sa iti asumi responsabilitatea pentru viata pe care o duci.

Poza 1

1. Defineste-ti punctele slabe si elimina-le!

Primul lucru pe care ar trbui sa il faci este sa iti identifici punctele slabe si sa lucrezi la acest aspect pentru a reusi sa le elimini. Dand mereu vina pe altcineva sau pe altceva nu va duce la constientizarea problemei reale.

2. Comporta-te intr-un anumit fel pentru a atinge succesul

Daca esti nefericit de modul in care decurg lucrurile in viata ta, trebuie sa iti schimbi comportamentul. “Imbraca-te pentru stilul de viata pe care vrei sa il duci, nu ca pentru stilul de viata pe care il ai”, iar schimbarile vor incepe sa apara.

3. Tu iti alegi comportamentul, tu iti alegi consecintele

Intotdeauna gandeste-te la consecintele ce ar putea rezulta in urma comportamentului tau si asuma-ti responsabilitatea pentru ele. Daca nu iti poti asuma consecintele, atunci schimba-ti comportamentul.

4. Trebuie sa o meriti, inainte de a avea-o!

Acest lucru este valabil pentru orice lucru in viata. Fie ca este vorba de un loc de munca, de o persoana sau de anumite lucruri. Daca nu ai muncit destul pentru ele si nu ti le poti permite, inseamna ca nu le meriti (inca!).

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata