Se spune ca succesul este o chestiune de atitudine. Publicatia Business Insider a publicat recent o analiza in care se arata faptul ca oamenii impliniti din punct de vedere financiar gandesc succesul ca pe un companion in actiunile pe care le intreprind, si nu ca pe un scop in sine.

In cartea “Cum gandesc oamenii bogati?”, autorul,┬áSteve Siebold a studiat timp de 30 de ani comportamentul a mai mult de 1200 de persoane bogate din intreaga lume. Milionar la randul sau, Siebold a ajuns la concluzia ca perspectiva optimista asupra viitorului si increderea in propriul instinct sunt trasaturi comune ale acestor oameni.

39d89095396a374dadd399996b23e606
Sursa: Pinterest.com

 

In timp ce majoritatea isi petrece timpul regretand oportunitatile pe care nu le-a fructificat si tanjind dupa sanse noi, un invingator isi creeaza situatii favorabile si stie ca rabdarea construieste rezultate durabile.

“Cei care sunt convinsi ca tot ce era bun in viata lor a trecut, nu vor ajunge departe si au de infruntat depresia si nefericirea. Oamenii care se imbogatesc privesc necunoscutul ca pe o provocare ce le va indeplini dorintele”, subliniaza Siebold.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Mai mult, cei care ating un nivel inalt de prosperitate si stapanesc afaceri de proportii, sunt constienti ca drumul lor va avea, in mod inevitabil, neajunsuri si momente de cadere. Taria de caracter si curajul sunt cele care ii diferentiaza de oamenii care in situatii similare abandoneaza sau clacheaza.

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata