Rutina ta matinala determina modul in care iti vei petrece ziua, implicit iti seteaza ritmul productivitatii. Este important, asadar, sa aveti dimineti eficiente pentru a va merge struna pe tot parcursul zilei. Iata cateva recomandari pentru a deveni productiv.

good-morning-25216-1680x1050

  1. In seara de dinainte fa to-do list-ul pentru a doua zi. Este foarte neproductiv sa te trezesti dimineata si sa incerci sa te decizi ce ai de facut si in ce ordine. Cu at ai de luat mai putine decizii cu atat te misti mai repede.
  2. Nu lasa seara lucruri neterminate. Nu te trezi avand de spalat vase si de pregatit pachetul pentru serviciu sau pentru cei mici.
  3. Nu te mai atinge de telefon cu cel putin o ora inainte sa te culci. Update-urile, mailurile si mesajele pot sa astepte pana a doua zi, dar nu le verifica imediat ce te-ai trezit. Lasa-le pentru cel putin o ora sau doua dup ace ti-ai baut cafeaua.
  4. Bea o bautura care te energizeaza, cafea, suc de portocale, un pahar cu apa rece.
  5. Fa cateva exercitii fizice pentru ca iti vor pune sangele in miscare si te vor ajuta sa te trezesti mai usor.
  6. Pregateste-ti hainele de cu seara. Scapa de stresul “cu ce ma imbrac, trebuie sa plec in 20 de minute”. Decide cu o seara inainte ce vei purta a doua zi.
  7. Trezeste-te mai devreme decat ti-ai propus. Daca trebuie sa te trezesti la 7 ca la 8 sa iesi pe usa, atunci deschide ochii la 7 fara 10 ca la 7 sa fii deja in picioare.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata