Buzele sunt unul dintre cele mai importante aspecte la care trebuie sa fim atente atunci cand vine vorba de modul in care ne prezentam in public, la serviciu sau la o intalnire si chiar in situatiile banale din viata de zi cu zi.

Ele sunt o reala amprenta care pot fixa o prima buna impresie ce va ramane intiparita pe viata sau pot fixa o eticheta de persoana care nu stie cum sa se ingrijeasca sau cum sa isi scoata trasaturile feminine in evidenta.

Secretele unui zambet sexy si indraznet
Secretele unui zambet sexy si indraznet

Tuturor ne place un ruj deschis si stralucitor, mai ales daca este bine asortat cu restul tinutei, deoarece ne va scaote zambetul in evidenta si ne va face sa radiem de frumusete, emanand carisma si senzualitate.

Pentru a ne asigura ca mereu vei avea un zambet remarcabil, iti prezentam un video realizat de directorul de la InStyle, Kahlana Barfield, impreuna cu makeup artistul Joanna Simkin, care explica care sunt secretele unui zambet sexy care ca intoarce capete pe strada.

Secretul pentru a realiza un zambet indraznet, cu ajutorul unui ruj stralucitor, este de a lucra in straturi, cu mare atentie si meticulozitate, pentru a nu parea ca incercam prea mult sa iesim in evidenta, cazand astfel in extrema gresita si obtinand rezultatele opuse celor scontate.

Rujul trebuie aplicat usor, cu nuanta care iti place cel mai mult, dupa care trebuie absorbita intensitatea culorii cu ajutorul unui servetel care trebuie presat pe buze, foarte usor, pentru a nu strica conturul.

Urmarind acest video, vei invata secretul unui zambet mereu provocator, indiferent de culoarea pe care o alegi, iar la orice petrecere la care vei participa, cu siguranta nu vei trece neobservata.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata