In weekendul care se apropie,  Camera cu Pisici va invita la cea de-a opta editie a evenimentului de adoptii “Libraria cu Pisici”. Astfel, duminica, 20 decembrie 2015, intre 12:00-19:00, la Libraria Hecate, peste 10 pisicute cu varste intre trei luni si doi ani, deparazitate si vaccinate asteapta sa isi gaseasca, inainte de Craciun, viitoarele familii.

Pisoii din Camera cu Pisici au aflat ca nu exista cadou mai frumos decat să ai propria casa, asa ca il asteapta pe Mos cu sufletul la gura. S-au pregatit cu prajituri, articole handmade, calendarul Camerei cu Pisici 2016 si sacose de panza pisicos ilustrate de George Rosu.

Libraria cu Pisici

Pisicile sunt deparazitate, vaccinate, unele sterilizate, stiu sa foloseasca litiera si au carnet de sanatate. In plus, voluntarii Camerei cu Pisici stau la dispozitia adoptatorilor cu asistenta personalizata pentru alegerea felinei potrivite cu personalitatea si stilul lor de viata si pentru a oferi sfaturi practice privind viitorii companioni.

Daca nu le puteti lua acasa, puteti sa fiti Mos Craciun pentru pisici si sa le faceti viata mai usoara pana la adoptie, donand fie hrana umeda sau uscata, fie obiecte (noi sau folosite) utile lor: transportoare, jucarii, sisaluri sau perne. Banii stransi la eveniment vor ajuta voluntarii Camerei cu Pisici sa cumpere mancare pisicilor care nu-si vor gasi familii si la achitarea tratamentelor veterinare pentru animalele salvate.

Camera cu Pisici 4

Camera cu Pisici este un proiect de voluntariat infiintat in ianuarie 2012, independent de orice asociatie pentru protectia animalelor, care pana in prezent a avut in grija si a gasit familii pentru mai mult de 340 de pisici.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata