Luni dimineata, pe 19 ianuarie, si-a prezentat colectia la Milano, la Cola di Renzo, Antonio Marras, una din prezentele cele mai elegante ale evenimentului de fashion italian. Colectia sa masculina este produsa de Emmegierre Fashion, din Osio Sopra, Bergamo.
Sursa - Style.com
Sursa – Style.com
Show-ul a debutat cu un taxi galben care a poposit pe scena, in fundal fiind proiectata o reclama newyorkeza – cadru imaginat pentru a contura mai bine povestea lui Constantin Nivola, un sculptor care s-a refugiat la New York in timpul persecutiei antisemite, devenind prieten cu  Le Corbusier, Pollock si Saul Steinberg.
Nuantele military, griul asfalt si tonurile de bordeaux au dominat paleta cromatica, iar imprimeurile in alb-negru ale camasilor au amintit de negativele unui film. O colectie prin care Marras a surprins sosirea lui Nivola in metropola americana, pe care a simtit-o ostila si pe care a incercat sa si-o apropie, gratie stilului si talentului sau.
Sursa - Style.com
Sursa – Style.com
Barbatul Marras infrunta anotimpul rece in spatiul urban, purtand parka cu guler imblanit, pantaloni de stofa si caciula de blana. Este un barbat cosmopolit si serios, pentru care eleganta nu cedeaza in fata niciunei tentatii stilistice.

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata