Colectia prezentata de Karl Lagerfeld pentru Chanel promite un sezon plin de candoare, dedicat femeii pentru care imprimeurile florale sunt o a doua natura. Prezentarea s-a desfasurat la Grand Palais si a redat atmosfera unei gradini de basm, creata integral in atelierele Chanel.

Detaliile lucrate manual in organza, in stilul clasic al brandului, aduc inspiratia florala la un nou nivel. O gradina intreaga s-a desfasurat pe podiumul Chanel, in care paleta cromatica nu a parasit spectrul natural: albul orhideei, purpura macilor, rose-ul trandafirilor abia imbobociti sau galbenul stralucitor al polenului, toate si-au gasit corespondente in tinutele imaginate de Lagerfeld.

Rochiile cu imprimeu floral au fost mixate cu jachete scurte din tweed, care au adus in prim-plan noua zona de interes a taieturilor noului sezon – abdomenul.

Modelele au purtat cizme din piele moale si palarii din tulle sau caciuli subtiri inflorate. Mireasa colectiei a fost cu adevarat o aparitie: ea a inundat gradina cu o trena lunga de trandafiri albi, urmata de un alai de modele ce tineau in mana buchete naturale de flori.

Iata mai jos un clip care arata cum s-a lucrat la pregatirea colectiei:

11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

 

Sursa: style.com

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata