Dupa ce l-am vazut pe Robert Downey Jr alaturi de Sting in repetate randuri, a sosit si vremea lui Johnny Depp sa ne suprinda muzical. Potrivit nme.com, pe 31 octombrie, intr-un concert sustinut in The Roxy, West Hollywood, Marylin Mandon a avut o serie de invitati speciali printre care Ninja, jumatatea masculina a grupului sud-african Die Antwoord si pe celebrul Johnny Depp. Cei trei au interpretat o varianta exploziva a cunoscutului single “The Beautiful People”.

Johnny Depp si-a asumat rolul de chitarist, in timp ce Ninja s-a bucurat de publicul extaziat si a facut nenumarate bai de multime. ┬áMarilyn Manson se afla acum mai mult in studio pregating urmatorul album despre care spune ca este unul foarte “cinematic”. Artistul nu a mai lansat niciun material discografic din 2012 si are incredere ca noul album, programat pentru lansare in anul care vine, va fi un succes. Acesta ar fi al zelecea disc lansat de Marilyn Manson.

In ultimul timp, Manson s-a concentrat foarte mult si pe cariera sa de pe micul ecran. Artistul a aparut in serialul Sons of Anarchy, dar nu este prima sa colaborare cu lumea televiziunii. Acesta a mai putut fi vazut in Californication, Eastbound&Down, Wrong Cops si Once Upon a Time.

Iata o inregistrare de amator de la concertul din 31 octombrie 2014 cu Marilyn Manson, Johnny Depp si Ninja (Die Antwoord):

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata