Chriss Casper a lansat piesa Lil’ Paris, in colaborare cu Ivee. Prin videoclip, artistul promoveaza imaginea unui Bucuresti modern, plin de viata, care te indeamna sa-l traiesti si sa te bucuri de atmosfera speciala a Capitalei.

“Piesa Lil Paris reprezinta doar o mica parte dintr-un album independent, “Throwback” , care imi doresc sa fie cunoscut la nivel international. Mai mult decat orice, este un amalgam de experiente personale si povesti de viata”, a declarat Chriss Casper.

chriss casper

Filmat in mai multe locuri cheie din oras, videoclipul este portretizarea “Micului Paris” vazut prin ochii unor tineri care vor sa se distreze. Regia ii apartine lui Razvan Marinescu de la MediaHolic Studio.

Albumul “Throwback”, din care face parte “Lil’ Paris” este un proiect independent, iar piesele vor fi lansate rand pe rand. Prin acest proiect, Chriss Casper promoveaza o imagine pozitiva a Romaniei. Printre celelalte piese de pe album se numara “Magic” si “Sunny Day”.

Echipa cu care au lucrat Chriss Casper si Ivee este formata din Adriana Bara (make-up), Mr. Blade BarberShop (hair), Mirela Fraser – Fe[Male] (styling), Ingrid Ispas (comunicare) si Dragos Uta (management).

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata