Coafurile africane nu au iesit niciodata din moda, iar impletiturile realizate pe parul astfel aranjat arata cu adevarat spectaculos. Majoritatea saloanelor dedicate femeilor ofera in ultimul timp o larga paleta de coafuri tipic africane, pentru orice doamna care isi doreste sa surprinda cu ceva nou, cu adeavarat indraznet.

Poza 1

 

1. Impletiturile “Cutie”

Acest tip de impletitura este recomandat persoanelor cu parul foarte des si tare, deoarece procesul implica miscari nu foarte prietenoase cu scalpul tau. Cu toate acestea, daca este realizat de un profesionist, rezultatul te va uimi cu siguranta.

Poza 2

2. Microimpletituri

Microimpletiturile sunt potrivite femeilor suple, deoarece ele accentueaza trasaturile fetei si pot pune in valoare o silueta de silfida.Acest tip de impletitura africana necesita mai putin timp de realizare si ofera rezultate spectaculoase.

Poza 3

3. Cozi impletite

Africanii au un stil aparte de a realiza impletiturile, iar la acest capitol, sunt putine culturi care le egaleaza migala. Cozile impletite de-a lungul capului atrag atentia asupra fizionomiei si iti vor crea un look demn de o printesa razboinica.

Poza 4

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata