Pielea cu adevarat sanatoasa radiaza de frumusete indiferent de varsta, iar principalul responsabil pentru ca tenul tau sa debordeze de acel “healthy glow” proaspat si tineresc este ceea ce mananci. O dieta bogata in nutrientii esentiali pielii si lipsita de alimente nocive va atrage cu sine un ten mereu proaspat, pentru ca, stim deja, …“eating right will keep it tight”!

A avea o piele sanatoasa reprezinta de fapt o combinatie a mai multor factori: o nutritie sanatoasa (care sa contina super-ingrediente pentru ten, dar totodata sa elimine alimentele nocive), o rutina de ingrijire adecvata si consecventa (insemanand produse cosmetice si modalitatea de aplicare), tratamente dermatologice de ultima generatie si potrivite tipului tau de ten, precum si cateva trucuri de machiaj care vin doar sa sublimeze frumusetea deja dobandita.

Iata insa care sunt alimentele care trebuie evitate!

Faina alba procesata. Dincolo de procedeul chimic prin care trece pentru a fi procesata si inalbita, faina alba detine un indice glicemic ridicat, fiind responsabila totodata si de puseele de acnee. Alaturi de zahar, face parte din seria alimentelor albe pe care ar trebui sa le elimini complet din nutritia ta, atat pentru faptul ca nu au niciun aport nutritiv pentru organism, cat mai ales pentru impactul nociv pe care il genereaza.

Tot din seria fainii albe procesate fac parte si prajiturile, dulciurile, pastele din faina alba etc.

Prev2 of 4Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata