Pielea cu adevarat sanatoasa radiaza de frumusete indiferent de varsta, iar principalul responsabil pentru ca tenul tau sa debordeze de acel “healthy glow” proaspat si tineresc este ceea ce mananci. O dieta bogata in nutrientii esentiali pielii si lipsita de alimente nocive va atrage cu sine un ten mereu proaspat, pentru ca, stim deja, …“eating right will keep it tight”!

A avea o piele sanatoasa reprezinta de fapt o combinatie a mai multor factori: o nutritie sanatoasa (care sa contina super-ingrediente pentru ten, dar totodata sa elimine alimentele nocive), o rutina de ingrijire adecvata si consecventa (insemanand produse cosmetice si modalitatea de aplicare), tratamente dermatologice de ultima generatie si potrivite tipului tau de ten, precum si cateva trucuri de machiaj care vin doar sa sublimeze frumusetea deja dobandita.

Iata insa care sunt alimentele care trebuie evitate!

Zaharul este inamicul numarul unu atunci cand vine vorba despre santatatea si frumusetea tenului tau, dar nu numai. Cu siguranta ai auzit deja numeroase teorii conform carora zaharul distruge aspectul pielii, iar cel mai recent “buzz word” in legatura cu acest fenomen este procesul de glicare, si anume rezultatul unei reactii spontane intre zaharul transportat in sange si fibrele dermice (colagen si elastina), reactie care genereaza deteriorarea tesuturilor de sustinere, vatamand fibrele dermice.

In consecinta dermul isi pierde treptat elasticitatea si tonusul, cauzand aparitia ridurilor de suprafata.

Prev1 of 4Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata