Oamenii incep sa devina vegani in numar tot mai mare, deoarece acestia incep sa constientizeze tot mai mult importanta unei alimentatii sanatoase, iar acest curent a inceput sa capete foarte multi adepti si in Romania.

Poza 1Cum exista si persoane vegane care isi doresc sa slabeasca, iar majoritatea dietelor de slabit contin alimente pe care veganii nu le consuma, trebuia sa existe si un regim pentru vegani, care sa ajute orice tip de persoana sa scape de kilogramele in plus.

Citeste si despre dieta mediteraneana

Marele avantaj al acestui regim de slabit este faptul ca iti poate schimba stilul de viata complet, iar pe langa kilogramele de care vei scapa, te vei bucura si de o reala pofta de viata si vei simti ca esti mult mai usor si iti vei dori sa practici tot felul de activitati noi, in aer liber, singur si alaturi de prieteni.

Citeste si despre dieta paleo

Acest regim este unul bazat pe alimente bogate in fibre si ofera numeroase beneficii pentru sanatatea ta corporala, cat si pentru mediul inconjurator, fiind un aspect extrem de important in societatea actuala.

Problema cu aceasta dieta este faptul ca este destul de resrictiva si poate fi o reala pacoste la inceput, mai ales pentru o persoana care nu este deja vegana si are de lucrat extrem de mult pentru a se adapta acestui nou stil de viata.

Avand in vedere ce este un regim vegan pentru a te ajuta la slabit, cel mai important lucru de retinut este faptul ca nu ai voie sa consumi niciun produs de origine animala, iar pentru a avea rezultate si mai rapide si vizibile, trebuie sa incerci sa mananci cat mai multe alimente crude.

Ele iti vor ajuta digestia si te vor face sa te simti ca un om nou, in fiecare dimineata cand te vei trezi mai odihnit si mai bine dispus.

Citeste si despre dieta de trei zile

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata