Make Up

Ce spune peria despre mascara?

Afla care sunt cele mai intalnite tipuri de perii, dar si cateva tips-uri ce te vor ajuta sa transformi acelasi mascara intr-un produs extrem de versatil.

Desi incontestabilul best-seller al categoriei mascara este cel pentru volum, oferta de pe piata este extrem de variata, conferind beneficii dintre cele mai diverse, de la simplul, dar mult aclamatul volum, pana la efect de linie de tus. Astfel ca, in functie de peria cu care este dotat, un mascara iti poate aduce promisiunea volumului genelor, a alungirii, a separarii, a efectului de liner, a aceluia de gene false sau, de ce nu… a tuturora impreuna. Dincolo de toate acestea, produsul magic este declinat adesea si in multiple variatii de culoare, ce transforma simpla aplicarea a acestuia intr-un efect sofisticat, aproape auto-suficient.

Iata in continuare care sunt cele mai intalnite tipuri de perii, dar si cateva tips-uri ce te vor ajuta sa transformi acelasi mascara intr-un produs extrem de versatil.

Mascara cu perii scurti este ideala pentru genele scurte. Perii de mici dimensiuni au avantajul de a se apropia cat mai mult de baza ochiului, permitandu-ti sa captezi genele chiar de la radacina. In plus, nu le rateaza nici pe cele mai fine dintre acestea.

Mascara cu peria in forma de pieptene are rolul de a alungi si a separa fiecare geana. Configuratia acesteia permite o aplicare precisa si neteda. Mai mult, daca mascara pe care o folosesti iti lipeste sau iti incarca inutil genele, foloseste o perie sub forma de pieptene pentru a le separa si alungi.

Mascara cu perie de cauciuc reprezinta volumizerul perfect pentru gene. Este flexibila, adaptandu-se formei ochilor si miscarilor de aplicare.

Mascara cu peria curbata este evident destinata curbarii genelor. Datorita formei ce mimeaza conturul ochiului, aceasta iti permite captarea genelor din directia naturala de crestere si curbarea lor dintr-o singura miscare.

Mascara cu perie rotunda curbeaza si separa genele dintr-o miscare. In plus, datorita tehnologiei high-tech, iti permite sa captezi chiar si cele mai fine gene, sau pe cele dificil de abordat, cum ar fi cele dinspre interiorul ochiului, conferindu-i astfel atributul preciziei supreme. In plus, poate fi adaptata oricarui tip de ochi si poate determina aproape orice rezultat.

Mascara cu doua tipuri de peri, scurti si lungi, este ideala pentru a conferi in plus linia de liner. Dincolo de efectul pe care il dau perii de dimensiuni normale, cei mai scurti dintre ei permit aplicarea culorii la radacina genelor, conturand pleoape similar tusei de liner. Insa mult mai usor!

Mascara cu perie rotativa detine avantajul de a facilita aplicarea produsului si de a face practic toata treaba singur. Este ideal persoanelor ce nu au dexteritate in aplicare sau celor care prefera…comoditatea. Datorita rotatiei dozate in mod automat, acesta gestioneaza de unul singur atat cantitate de produs, cat si miscarea si directia de aplicare.

Din aceeasi categorie de mascara ultra tehnice fac parte si cele cu perie ce vibreaza,pentru o separare fara cusur a genelor, dar si cele cu perie transformabila sau cu aplicare in 2 sau 3 pasi, ce permit diferite doze de volum, in functie de preferinte.Totusi, dincolo de configuratia periei pe care o detine, acelasi mascara iti poate oferi rezultate diferite in functie de maniera de aplicare. Astfel, daca vrei curbare,preseaza peria la radacina genelor, in sens ascendent, timp de cateva secunde, dupa care imbraca intreaga suprafata a acestora. Pentru alungire, trebuie doar sa aplici mascara in sens invers, cu alte cuvinte sa o treci prin gene perpendicular, si nu paralel asa cum ai face in mod normal. Pentru separare, foloseste bine cunoscutele miscari in zig-zag. Iar pentru ochi de pisica (in special daca forma naturala a ochilor este rotunda si are nevoie de alungire), aplica mascara doar pe treimea exteriora a genelor, cu miscari orientate spre tample.

Ta daa! Nu-i asa ca ti-am deschis apetitul pentru noi experimente?!

 

 

 

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata