Ce mananca dimineata copiii din culturi diferite?

Ce mananca dimineata copiii din culturi diferite?

Dimineata este un moment greu pentru copii – abia se dau jos din culcus, sunt ciufuliti si bulversati de oamenii mari care zbarnaie in jurul lor – spala-te, imbraca-te, intarziem la gradinita, nu-ti uita pachetelul, urca-te in masina, pune-ti centura, nu mai marai… Si undeva intre toate aceste activitati derulate pe repede inainte exista momentul micului dejun. Care poate fi un stimulent pentru copil sau o sursa suplimentara de plansete. In plus, o prima masa a zilei echilibrata nutritiv il mentine sanatos pe cel mic si va sta la baza unui obicei care se va pastra si in viata adulta. Sa vedem in continuare ce mananca la micul dejun copiii din 10 tari diferite:

1. Japonia – Copiii japonezi au la micul dejun un preparat din boabe din soia murate, numita “natto”, orez alb, supa miso, “kabocha”, sake dulce, “kabocha no nimono” si castraveti murati. Uneori, la acestea se adauga si rulouri de omleta (“tamagoyaki”) si somon la gratar.

Saki Suzuki are 2 ani si 9 luni si locuieste In Tokio.

japonia

Prev1 of 10Next

NU EXISTA COMENTARII

Lasa un comentariu