Potrivit unei analize SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion si de infrumusetare, cele mai multe romance achizitioneaza, in medie, trei genti in fiecare an, din dorinta de a avea cate un model special pentru fiecare tinuta pe care o poarta si de a fi permanent in pas cu moda.

„Aceasta concluzie nu este deloc surprinzatoare, avand in vedere evolutia designului, a materialelor si a numeroaselor variante de modele disponibile pe piata. In plus, intervalul de preturi este extrem de vast, ceea ce inseamna ca fiecare se poate regasi intr-un anumit model si un anumit buget”, a declarat Angela Tiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

Potrivit acesteia, calitatea materialului este principalul criteriu in functie de care se face achizitia. Urmatoarele aspecte de pe lista sunt culoarea, forma si posibilitatea de a fi usor accesorizate la cat mai multe tinute.

SOLE_colaj_genti
Cum se alege geanta in functie de tinuta purtata?

In ceea ce priveste alegerea gentii potrivite, sugestia este ca, inainte de a achizitiona o geanta, sa se determine cu precizie modul in care aceasta va fi utilizata. Aspecte precum continutul gentii, ocazia si frecventa purtarii sunt cele mai importante.

„Sa nu uitam ca, in final, geanta este o necesitate, nu doar un simplu accesoriu. Astfel, pentru plimbările din weekend in care se adopta o tinută casual, este recomandata o geanta usoara de tip crossbody, in detrimentul unui model cu maner. Tendintele din ultimii ani au renuntat la ideea de accesorizare a gentii cu nuanta pantofilor sau a hainelor. Se pune mai mult accent pe forma acesteia, dar si pe design. Geanta trebuie sa fie o completare a identitatii fiecareia dintre noi, deci sfatul nostru este sa fie achizitionate modele clasice, al caror stil nu se va pierde odata cu inaugurarea unui nou sezon”, a completat Angela Tiboc.

Pe de alta parte, tinutele business pot fi accesorizate cu o geanta destul de incapatoare in care sa poata fi transportate un laptop, ori o tableta, alaturi de toate celelalte obiecte de zi cu zi. In acest caz, gentile tip totebag sunt cele mai bune variante, culoarea putand fi aleasa in functie de stilul si preferintele detinatoarei.

Pentru evenimente speciale in care codul vestimentar impune un anumit nivel de rafinament, este obligatoriu sa existe in garderoba oricarei femei un plic sau un clutch elegant.

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata