Dragele mele,

nu va bucurati de soarele de afara. Nu aveti nici un motiv. Degeaba aveti ochelari de soare, indoor. Degeaba aveti palarii fancy smency. Degeaba aveti pregatita sacosica cu creme si lotiuni de plaja. Degeaba. Degeaba cumperi parfumuri scumpe. Degeaba te dai cu creme cu Q10 si fara de parabeni. Degeaba doar croi cu eticheta scumpa porti. Degeaba ai talpa la pantofi rosie. Degeaba ai geanta, cu sigla la alegere din IDM. Degeaba servesti vegan si mergi la mars pentru salvarea parcurilor si a animalelor. Degeaba fumezi slims si cunosti marci de masini dupa zgomotul la relanti si confortul banchetei.

Degeaba.

 

Tot ce conteaza este ce vei face peste 10 ani?!

Atunci cand ridurile te vor cotropi precum vegetatia o cladire abandonata. Atunci cand poseta noua o sa fie ceva ce nu ai mai purtat de trei ani. Atunci cand gandul la un restaurant fancy iti va fi omorat din fasa de sunetul ultimei facturi restante. Atunci cand te suna de la scoala ca a ta odrasla iar a facut ceva necuviincios pentru societate dar extrem de natural la tine in familie.

Este usor. Este facil. Este linistitor sa te gandesti la ziua de azi. Sa calci peste cadavre si sa speri la mai bine. Pentru 9 din 10 mai bun este un tichet de masa în plus. Doar pentru a zecea frumusetea va fi de folos si peste 10 ani. E pacat sa speri ca tu vei castiga la loteria genetica. Fa si ceva constructiv cu viata ta… cum ar fi de exemplu o meserie care sa nu presupuna ducerea picioarelor mai aproape de Dumnezeu.

 

Doar un gand. E pacat.

 

B(l)ond

eva-longoria-9579

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata