Pentru persoanele care prefera rasele de caini de talie mica, Chin japonez este rasa ideala, mai ales pentru cei care locuiesc la bloc si nu au un spatiu foarte mare la dispozitie pentru cainii lor.

Poza 1Acest tip de pechinez este diferit fata de clasicul pechinez omniprezent in Romania, atat din punct de vedere al culorii, cat si in ceea ce priveste talia acestuia, fiind putin mai inalt si mai mare.

Citeste si despre cainii din rasa bulldog francez

Chinul japonez este un caine foarte simpatic si extrem de sensibil, el atasandu-se foarte mult de stapanul sau, dorind sa-i fie mereu in preajma. Este un caine de companie in adevaratul sens al cuvantului, care va sta ore in sir nemiscat langa tine, in timp ce gatesti, citesti sau cand te uiti la televizor.

Poza 2

Acum mai bine de un secol, aceasta rasa era extrem de populara in Japonia si in sud-estul Asiei, fiind foarte raspandit in intreaga regiune. Este un caine foarte loial si ascultator, care nu necesita foarte multa atentie din partea stapanilor, iar cantitatea zilnica de mancare pe care o consuma este una extrem de redusa.

Citeste si despre cainii din rasa American Eskimo

In traditia japoneza, aceasta rasa de caini era adesea oferita pe post de cadou intre diplomati si inalti functionari ai statului nipon, fiind considerata o rasa de caini nobila care semnifica putere si onoare in randul celor care primeau acest caine cadou.

Poza 3

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata