Duminica, pe 14 decembrie, va avea loc un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de pisici. Astfel, la Morgan la Dud (zona Piata Rosetti, str. Sperantei nr.7), intre orele 13 si 19, va fi organizata editia de Craciun a deja celebrei “Cafenele cu Pisici”, unde pisicile mari si mici vor astepta sa primeasca in dar un camin nou si iubitor.

Piscile Camerei cu Pisici sunt deparazitate, vaccinate, sterilizate si au si carnetel de sanatate. Pentru cei care vor sa ajute proiectul de voluntariat “Camera cu Pisici”, organizatorii au pregatit un calendar pentru 2015. Mai mult, vizitatorii evenimentului vor putea degusta dulciuri si bunatati intr-un colt special amenajat. Toate fondurile stranse in urma “Cafenelei cu Pisici” vor ajuta la salvarea si tratamentul pisicutelor abandonate pe strazile Capitalei.

cafenea_iarna_2014_800x600

Cei care doresc pot face si cadouri pisicilor, fie in hrana (umeda sau uscata), fie in obiecte (noi sau folosite) utile lor: transportoare, jucarii, sisaluri, perne sau orice le-ar face viata mai frumoasa si mai usoara pana la adoptie.

Si pentru ca nu exista doua pisici la fel, voluntarii Camerei cu Pisici, vor oferi asistentă personalizata celor care vor sa adopte o felina, identificand-o pe cea mai potrivita pentru personalitatea si stilul de viata al acestora.

 

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata