Sambata, 5 septembrie 2015, incepand cu ora 16:00, va avea loc  Ziua Internationala a Barbii ce va avea loc la Pow Wow- Calea Victoriei 102-108.

Ziua Internaționala a Barbii, marcata in fiecare an in prima sambata a lunii septembrie, este o ocazie pentru toti barbosii de a se aduna si a sarbatori impreuna, conform site-ului dedicat acestui eveniment – worldbeardday.com.

11947535_10153104581157338_247240716082621374_n

Fiind dedicata acestui stil estetic masculin, in aceasta zi, spun organizatorii, barbieritul este considerat o lipsa totala de respect. Totodata, conform traditiei, barbatii cu barba trebuie sa se relaxeze si sa nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau indatoriri de familie. Mai mult, deoarece este o zi aniversara,  ceilalti membri ai familiei unui barbos ar trebui sa ii faca toate poftele, in onoarea podoabei sale faciale.

Pentru a sarbatori cu adevarat acest moment memorabil, evenimentul va fi prezentat de Andy Alexandru Antemia.

Cum evenimentul reprezinta un moment de sarbatoare si ceremonie pentru podoaba faciala masculina, in cadrul sau se va premia ‘Cea Mai Frumoasa Barba’, cu un premiu ce va consta in produse de ingrijire si articole fashion.

Atmosfera va fi asigurata de Mr. Jack ( Harlequin_Jack ), care va incanta publicul cu acordurile sale armonice, seara urmand sa fie incheiata de BICA.

In cadrul evenimentului organizat de STUP, va putea fi vizionata o expozitie semnata Alex Vlad Covaci. Caricaturistul Bighei Adrian va fi prezent pentru a imortaliza portretele participantilor.

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata