Oscar de la Renta, cel care a creat rochia de mireasa purtata de Amal Alamuddin la nunta acesteia cu George Clooney, a pierdut batalia cu cancerul la varsta de 82 de ani. Designerul nascut in Republica Dominicana a devenit cunoscut in anii 60′, dupa ce a conceput multe dintre costumele si rochiile purtate de Jackie Kennedy.

De-a lungul anilor, rochiile de la Renta au fost purtate de nume celebre – de la Printesa Diana si Michelle Obama, la Nicole Kidman, Beyonce, Oprah, Cameron Diaz, Jessica Alba sau Sarah Jessica Parker.

Unul din episoadele binecunoscutului serial Sex and the City i-a fost chiar dedicat in intregime regretatului designer. Iar rochia pe care Carrie Bradshaw o primeste inainte de o gala din Paris a ramas un reper pentru toate iubitoarele de moda din toata lumea.

Carrie Bradshaw in Oscar de la Renta

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Oscar de la Renta a lasat in urma un brand celebru si o multime de colectii iconice. Noul Director de Creatie al casei de la Renta este Peter Copping. Fiul adoptiv al lui Oscar de la Renta, Moise, este de asemenea designer la casa de la Renta.

Creatiile lui Oscar de la Renta au omagiat de fiecare data silueta feminina, rochiile sale de mireasa fiind unul din visele multor tinere pentru ziua cea mare.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com
Prev1 of 10Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata