Brad Pitt, Ryan Gosling si Christian Bale vor juca impreuna in drama “The Big Short”, anunta variety.com.  Filmul este o adaptare a bestseller-ului semnat de Michael Lewis si urmareste povestea bulei financiare care a dus la criza ulterioara din 2007-2010.

 

mash_bale_pitt_goslingPelicula va fi produsa de Paramount si compania lui Brad Pitt, “Plan B”. Data inceperii filmarilor este inca necunoscuta

Cast-ul final este in completare, insa se pare ca va coopta actori de prim-rang, la final dorindu-se o distributie asemanatoare cu “Traffic” sau “The Counselor.” Regia si scenariul vor fi semnate de Adam McKay .

Compania “Plan B” este recunoscuta pentru drame care trateaza subiecte delicate – “12 Years a Slave” (Oscarul in 2014 pentru cel mai bun film) si “Selma” (aflat in competita pentru statuetele de aur de anul acesta).

Ultimele productii in care au putut fi vazuti cei trei actori sunt – “Fury” (Brad Pitt), “Exodus: Gods and Kings” (Christian Bale), iar Gosling tocmai ce a incheiat filmarile pentru productia Warner Bros, “The Nice Guys”.

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata