Dupa ce a disparut o vreme de pe scena muzicala, iata ca Björk revine cu un album proaspat scos din studio – Vulnicura. Lansarea oficiala era programata pentru luna martie a acestui an, scrie dazeddigital.com, insa datorita unei erori, melodiile au aparut pe internet mai devreme astfel ca artista islandeza a fost nevoita sa il lanseze mai devreme.

Foto source: dazeddigital.com
Foto source: dazeddigital.com

“Vulnicura” este cel de-al noualea album al lui Björk si a fost descris de aceasta ca un album “de inima franta”. Toate melodiile sunt disponibile deja pe iTunes.

“Mi-a luat un an intreg sa scriu acest album. Sunt surprinsa de cat de bine l-am documentat, intr-o cronologie emotionala foarte exacta – 3 cantece inainte de despartire si 3 dupa despartire. Asa ca antropologul din mine s-a decis sa le impartaseasca exact asa. La inceput mi-a fost teama ca voi fi prea ingaduitoare cu mine, dar apoi am simtit ca in acest fel il voi face universal valabil. Sper ca melodiile vor putea fi un ajutor, o salvare pentru ceilalti, demonstrand astfel cat de organice sunt aceste procese – rana si vindecarea acesteia. Psihologic si fizic. Exista insa o iesire” a scris artista pe pagina sa personala de Facebook.

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata