In ultimii ani uleiul de cocos a inceput sa devina din ce in ce mai faimos. Nu este de mirare ca acest produs este considerat un dar de la natura pentru om. Are o multime de proprietati benefice pentru sanatate si vei afla si ca este un element aproape necesar pentru igiena zilnica.

poza 1

  1. Un par frumos

Uleiul de cocos este cel mai bun nutrient natural pentru par si este folosit intensiv in subcontinentul indian. Majoritatea oamenilor din aceste tari isi aplica ulei de cocos pe par, in fiecare zi, dupa ce au facut baie sau dus. Uleiul ajuta la cresterea parului, dar si la stralucirea acestuia. Incearca sa iti masezi capul cu ulei de cocos si vei observa ca vei scapa si de matreata, iar parul va deveni mai lucios. De asemenea, dupa unul sau doua masaje, te vei simti mult mai relaxat, pentru ca uleiul de cocos actioneaza si ca un element anti-stres.

poza 2

  1. Un corp frumos

Uleiul de cocos este foarte bun pentru tot corpul. Acesta se compara cu uleiurile minerale, dar fara sa aiba efecte periculoase. Uleiul este un remediu foarte bun pentru corpul tau, pentru ca previne uscarea sau exfolierea acestuia si mai mult decat atat, acesta amana aparitia ridurilor si poate preveni chiar celulita.

poza articol

  1. O inima frumoasa

Sunt oameni care spun ca uleiul de cocos nu este bun pentru inima, dar aceasta idee s-a format dintr-o neintelegere, din cauza faptului ca uleiul contine o cantitate destul de mare de grasimi saturate. In realitate, uleiul de cocos este de fapt benefic pentru inima, pentru ca are in compozitia sa 50 % acid lauric ce ajuta la activarea procesului de prevenire al multor boli de inima, influentand nivelul de colesterol si presiunea arteriala. Aceste grasimi saturate prezente in uleiul de cocos nu sunt atat de daunatoare precum cele pe care le gasesti in uleiurile vegetale mai comune.

Sursa foto: www.clichemag.com

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata