Dragele mele,

trebuie sa ma declar din capul locului ingenunchiat si legat fedeles, mental. Pur si simplu nu pot sa mai articulez nimic. Adica pot, dar foarte greu. Atat de greu incat trebuie sa-mi fie scos intai un calus virtual din gura spurcata aducatoare de adevar. Atat de greu incat mainile inca imi mai poarta ranile superficiale aducatoare de placere, so they say. E ok. Toti suntem copiii lui Dumnezeu si toti avem aceleasi probleme. Mai mici sau mai mari.
.
Interesant este ca toti cei care inca nu au aflat ce e ala un safe word, sau de ce cand te invit la un spreader nu ma refer la o petrecere cu unt si paine prajita, se inghesuie nevoie mare sa mangaie copertile noului Carturesti Carusel.
.
Poate ca pe langa BDSM, B&D, D&S sau S&M a aparut acum o noua experienta sexuala in trend – TDB – touch the book. Acesta din urma este pentru sapiosexuali ceea ce este pentru lumberjacks noul ulei pentru barba de trei zile de la Tom Ford. Amandoua sunt la fel de scumpe.
.
Dragele mele, daca simtiti nevoia unei impingeri, legari si/sau imobilizari cu tente sexuale va rog sa va faceti abonament la HBO pentru ca vorba aceea it’s not porn, is HBO. Asa sunt sanse sa experimentati si chestii mai plauzibile. Mai ales ca vi se livreaza informatia sub forma de serial si aveti astfel timp sa asimilati chestii precum unde este feng shui sa-ti plasezi noul swing chair.
.
B(l)ond
1821748

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata