Saptamana modei de la Milano, unde creatorii isi etaleaza colectiile sezonului toamna 2015-iarna 2016, este acum epicentrul tendintelor.

Trussardi si-a prezentat colectia dedicata barbatilor, surprizand placut audienta. Barbatul imaginat de ei are o aura misterioasa si o privire visatoare, un Kurt Cobain imbracat in cardigan neon, pantaloni cargo de piele si parka supradimensionata. Pentru a accentua apropierea stilistica, modelele nu au defilat pe podium in mod obisnuit, ci au stat nemiscati in sala Palatului Marino din Milano, formand ceea ce in arta contemporana se numeste o “instalatie umana”.

Sursa: style.com
Sursa: style.com

Colectia este extrem de masculina, pentru barabti cu personalitate puternica si contine piese ever-green, realizate in stilul atemporal Trussardi. Silueta este lejera, nimic nu incorseteaza spiritul purtatorului, care are astfel oportunitatea de a se exprima.

Maiourile si cardiganele din bouclè dau o nota de romantism colectiei, tricourile de casmir accentueaza ideea de confort, iar denimul este folosit pentru jachete statement. Paleta cromatica a intregii colectii este calda: tonuri de maro, beige, castana, verde army si grijuri cu reflexe de cobalt, iar accesoriile sunt minimale.

Sursa: style.com
Sursa: style.com
Sursa: style.com
Sursa: style.com
Sursa: style.com
Sursa: style.com
Sursa: style.com
Sursa: style.com

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata