Sa fim sinceri, cu totii ne schimbam atunci cand intram intr-o relatie, desi noua ni se pare ca suntem fix la fel, cu un bonus de zambet si fericire pe chipurile noastre. In realitate viata ni se schimba destul de mult, tabieturile si obiceiurile se remodeleaza dupa programul de cuplu, iar responsabilitatile se extind.

Astazi vorbim despre barbati. Care sunt diferentele dintre barbatii singuri si barbatii care au o relatie. Ilustratorii de la ScrollDroll au surprins foarte bine toate aceste diferente in 9 ilustratii haioase.

1. Un barbat singur conduce la viteze mai mari decat unul care are si responsabilitatea prietenei lui aflate in masina.

147

2. Un barbat singur are cele mai bune locuri din cinematograf, ajunge la timp si urmareste si toate preview-urile dinaintea filmului. Un barbat intr-o relatie are locuri in spate, ajunge dupa primele 5 minute din film si oricum nu vede mai nimic din pelicula.

221

3. Un barbat singur accepta cereri de prietenie de la oricine, oricand, odata ajuns intr-o relatie, trebuie sa se gandeasca de doua ori ce domnisoare trec de friend request.

318

4. Un barbat singur este sufletul petrecerii si mereu in pozele cu gasca. Un barbat intr-o relatie trebuie sa prioritizeze.

415

5. Nu puteau sa fie toate numai negative, nu?

613

6. Un barbat singur este un barbat mai bogat decat unul intr-o relatie.

711

7. Valentine’s Day pentru un barbat singur inseamna distractie, petrceeri spontane sau o zi perfect obisnuita. Pentru un barbat intr-o relatie este evenimentul anului care trebuie planificat cu grija.

810

8. Nu se aplica 100% dar da, putem spune ca barbosii sunt barbati singuri.

99

9. Un barbat singur isi foloseste telefonul pentru orice mai putin pentru a vorbi la el, iar cele mai lungi conversatii ale lui sunt probabil pentru rezervarea mesei in barul unde se transmite meciul. Un barbat intr-o relatie incepe sa inteleaga planurile de tarifare.

Sursa: https://www.facebook.com/scrolldroll
Sursa: https://www.facebook.com/scrolldroll

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata