Balayage este un termen frantuzesc care inseamna “a picta”, iar in hair-styling descrie parul vopsit in tonuri foarte naturale, sanatoase cu suvite de nuante diferite, asemanatoare cu cele pe care le decoloreaza soarele. parul vopsit astfel are tonuri calde si subtile, care nu scot in evidenta culoarea radacinilor atunci cand parul natural incepe sa creasca.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Pentru a obtine un vopsit balayage, vopseaua se aplica pe suprafata parului, fara decolorare prealabila. Nu se fololseste nici folie, pentru ca firele sa absoarba din nuanta dorita in mod egal.

Daca va doriti un balayage executat ca la carte, sfatul nostru este sa apelati la serviciile unui hairstylist care poate sa va recomande si nuanta potrivita. Acesta este unul din marile secrete ale acestui tip de vopsit – cu cat nuanta este mai apropiata de culoarea pielii si a ochilor, cu atat va va scoate in evidenta mai mult trasaturile si va va lumina fata.

Deoarece culoarea obtinuta are mai multe degradeuri subtile, intretinerea sa este mult mai usoara ca la o culoare unitara. Parul trebuie doar protejat in mod obsinuit cu masca de intretinere, insa orice decolorare ulterioara, fie de la soare, fie de la radacinile firelor nu va face decat sa accentueze frumos suvitele.

Balayage-ul a revenit in tendinte dupa ce vedete ca Rihanna, Rosie Huntington-Whiteley, Jessica Alba sau Olivia Palermo au readus-o in actualitate.

Acest tip de vopsire este ideal pentru femeile cu par castaniu sau brunet care vor sa incerce tonuri mai calde si se potriveste tuturor tunsorilor pe par mediu si lung.

Iata mai jos o galerie de vedete care sa te inspire:

Rihanna

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com
Prev1 of 6Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata