B.U a lansat “The Secret”, un parfum dedicat spiritelor urbane, increzatoare in propriile forte. Femeia care foloseste “The Secret” este o cuceritoare a orasului, iubitoare de petreceri si de viata.

B.U. My Secret lo-res

Initial te indragostesti de spiritul meu ludic transpus in note de mandarina, de puterea zambetului meu seducator cu note delicioase de mar si para si de atitudinea mea cu parfum de aventuri creionate cu zmeura si cirese. Inima-mi este luminoasa, precum notele solare si este dezvaluita treptat de accentele feminine si elegante de iasomie si gardenie. Complexitatea spiritului mereu tanar se regaseste in alaturarea notelor dulci de nuca de cocos si a irezistibilei bezele.

Actul final si cel mai pregnant reprezinta echilibrul inimii dulci insetate de libertate si aventuri cu atingeri picante de cumerin, mosc si lemn de santal. Accentele de paciuli si vanilie sunt o reamintire constanta a crezului fetei B.U., stralucirea molipsitoare izvorata din increderea in sine.

LO-RES B.U. range

Cu o energie debordanta, My Secret este reflectia fetei moderne, careia ii plac provocarile cu iz fructat si care stie sa modeleze zilele si noptile dupa propriul plac.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata