Joi, 28 mai, a avut loc evenimentul de lansare al noului sediu al Atelierelor ILBAH – Centrul de Creatie Atelierele ILBAH, un spatiu primitor, plin de poveste si istorie, situat pe Strada Romulus, numarul 4, in centrul istoric al Bucurestiului, zona in care a copilarit Mircea Eliade.

Evenimentul s-a desfasurat in curtea interioara a noului sediu Atelierele ILBAH, iar invitatii s-au putut bucura de un program complex, pentru toate gusturile. Seara a debutat cu o demonstratie de Design Floral, sustinuta de catre maestrul florist Nicolae Agop, care a sustinut un workshop de design floral pentru prima oara in Romania.

Lansare_Atelierele_ILBAH_Centru_de_Creatie (1)

Acesta fost prilejul perfect pentru a sarbatori 2 ani de cand a fost lansat cursul de Design Interior Atelierele ILBAH. In acest sens, a fost amenajat un Design Corner, unde au fost expuse obiecte semnate de catre absolventii Atelierele ILBAH, unele dintre ele create chiar in cadrul workshopului de Design de Produs.

Invitatii au putut admira piese unice de design semnate de catre Leru Sorana, Alina Ilie, Ana Neacsa, Andrada Dina, Beatrice Serban, Irina Pogonaru, Armina Polosan si Denisa Vlad. Cursantii care s-au facut remarcati de-a lungul timpului au fost premiati de catre Andreea Bahnean, Cofondator Atelierele ILBAH si trainer al cursului de Design Interior, alaturi de Arh. Miruna Ardelean, trainerul acestui curs, cu urmatoarele distinctii: Product Design Star pentru Alina Ilie, care a creat un produs de design unic, format dintr-o masuta de cafea si o lampa din umerase. Premiul Best Concept Solution a fost acordat Amaliei Balescu si Irinei Pirvu, care au pus bazele afacerii BP Design.

Lansare_Atelierele_ILBAH_Centru_de_Creatie (6)

 

Best Design Team a fost adjudecat de echipa care lucreaza in prezent la Mavinni Mobili, echipa care s-a format pe parcursul cursului de Design Interior: Gratiela Manoliu, Denise Iacobescu si Andrada Dumitru. Best Design Strategy a mers la Beatrice Serban, absolventa a cursului de Design Interior, care este in prezent designerul unor perne si papusi inedite, concept pe care l-a dezvoltat treptat, dupa ce a participat la workshopul de Design de produs Atelierele ILBAH. Premiul Best Stylish Design a fost acordat Irinei Pogonaru, care este deja cunoscuta pentru scaunele pe care le creaza, iar premiul Best Art Design a mers la Armina Polosan, care si-a dezvoltat un business cu genti de piele pe care le picteaza manual, sub brandul Lyria.

Creatiile designerilor care au absolvit cursul de Proiectare Vestimentara au fost reunite intr-un Fashion Show de mare impact, unde au putut fi admirate colectiile a 7 designeri de moda: Alexandru Manescu, Buga Margarita, Andreea Matei, Rac Milona, Mihaela Birceanu, Elena Drauna si Nadia Monu.

 

Lansare_Atelierele_ILBAH_Centru_de_Creatie (4)

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata