Pentru toti iubitorii de artizanat si de obiecte traditionale romanesti, pentru colectionarii impatimiti si, nu in ultimul rand, pentru cei care nu au timp si sunt in cautarea unui cadou original, Art&Craft Design anunta lansarea magazinuli online www.artandcraft.ro.

poza 6

 

Art&Craft este un magazin online care ofera o gama diversificata de produse autentice de artizanat si de arta populara, suveniruri romanesti, produse proprii personalizate cu design original si o gama variata de delicatese cu specific romanesc. Fiecare articol este selectat individual de o echipa de specialisti, care garanteaza unicitatea, calitatea si autenticitatea acestuia.

poza 11

 

Art&Craft Design este cea mai mare firma de retail si productie de suveniruri din Romania, cu magazine in galeriile comerciale ale aeroporturilor din tara. Art&Craft Design se adreseaza unui public larg ce cuprinde turistii care tranziteaza aeroporturile din Romania, colectionarilor de obiecte traditionale romanesti sau, pur si simplu, celor care vor sa ofere un cadou original, inedit: vase din ceramica de Horezu, Baia Mare, Corund, iile, tesaturi traditionale si delicatesele culinare cu specific romanesc.

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata