Zilele cu soare incep să rasfete atmosfera , iar pentru a ne incalzi simturile, C-THRU a pregatit pachete parfumate pentru primavara. O petrecere olfactiva care celebreaza sosirea noului anotimp si frumusetea feminina.

Pachetul C-THRU Black Beauty
Femeia eleganta si misterioasa este surprinsa in notele dulci si usor condimentate ale parfumului Black Beauty. Citricele si condimentele contrasteaza cu inima de vanilie si orhidee, imbracand spiritul delicat intr-o aura vibranta. Notele de baza confera parfumului echilibrul lemnului de santal, al ambrei si al miresmelor de paciuli.

3D_C-THRU-DS-150_Black-Beauty

 

Pachetul C-THRU Emerald Shine
Emerald Shine pictează un univers însorit şi verde. Coacăzele negre, murele şi lotusul subliniază latura sălbatică a femeii ce se simte parte din natură. Îndrăgostită de frumos, aceasta are o inimă de violete şi trandafir înnobilată cu esenţă de crin. Notele de bază de mosc, lemn de santal şi cedru evidenţiază spiritul liber şi încrederea în forţele proprii.

3D_C-THRU-DS-150_Emerald-Shine

 

Pachetul C-THRU Golden Touch
O combinatie spumanta de note intrigante descrie parfumul Golden Touch. Caracteristic femeii care seduce prin povestile cu care se inconjoara, acesta alatura esenta exotica a portocalei rosii cu iasomia, ducand cu gandul la atingeri tandre. Pruna, coacazele negre si piersicile sugereaza spiritul ludic si dragostea pentru frumos.

3D_C-THRU-DS-150_Golden-Touch

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata