SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion si de infrumusetare, este unul dintre putinele magazine de profil ce va introduce in ofera cel mai asteptat gadget al momentului, Apple Watch.  Acesta va fi disponibil in toate cele trei colectii lansate de catre gigantul producator american.

Cu toate ca Apple avea ca strategie vanzarea produselor in magazine cu profil tech, noul gadget va fi disponibil si in mari galerii de lux. Astfel, SOLE Luxury Boutique se aliniaza celor mai selecte magazine din lume – Galeriile Lafayette (Paris), Selfridges (Londra) si Isetan (Tokyo), unde au fost deja construite trei boutique-uri in care sunt expuse toate modelele ceasului inteligent.

Apple Watch_2

Cu un design curat si extrem de versatil, Apple Watch este disponibil intr-o varianta sport – Watch Sport, o versiune casual – Watch, dar si intr-una exclusivista, fiind placat cu aur de 18k – Watch Edition.

Femeile pasionate de sport vor avea la dispozitie 10 variante de Apple Watch, fiecare avand un design diferit al display-ului, dar si culori variate pentru curea – de la nuante puternice, precum verde crud sau corai, pana la clasicul negru. In ceea ce priveste colectia casual, doamnele si domnisoarele pot opta pentru mai bine de 30 de variante de ceasuri si isi pot alege atat modele de curele moderne confectionate din cauciuc sintetic, cat si curele din piele sau metal.

Inca de la lansarea noilor produse, colectia-vedeta a fost Edition, formata din opt ceasuri de lux placate cu aur, cu un aspect delicat si feminin. Adresate in mod special femeilor care apreciaza un inalt standard de calitate si celor care pun accent pe un design unic, perfect imbinat cu cele mai recente tehnologii, ceasurile Apple Edition sunt disponibile atat in variante sport, cat si in modele elegante potrivite pentru cele mai sofisticate evenimente.

Magazin SOLE_1

Indiferent de varianta aleasa, ceasurile Apple sunt conectate la calendarul si contactele din dispozitivele iPhone. Totodata, ceasul prezinta numeroase posibilitati de personalizare a ecranului, aspectul acestuia putand fi schimbat oricand, in functie de contextul in care este purtat. Mai mult, Apple Watch permite utilizatorilor sa trimita sau sa primeasca mesaje, apeluri, e-mailuri, adugandu-le acestora si o nota personala

Cele 50 de modele sunt disponibile la precomandă pe www.soleshop.ro, iar livrarile vor incepe din luna iunie. Apple Watch poate fi gasit pentru prezentare si testare si in magazinele SOLE Luxury Boutique din Bucuresti si Cluj-Napoca, insa comenzile se pot efectua doar online.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata