Anthony Vaccarello a fost numit noul director de creatie al Versus Versace, la mai putin de 6 luni de la prima sa colectie-capsula pentru brand, anunta dazeddigital.com.

“Am urmarit munca lui Anthony inca de la prima sa colectie si imediat ce l-am intalnit mi-am dat seama ca este alesul meu – modul lui de a intelege moda si talentul sau se potrivesc de minune cu Versus Versace. Ii ador energia si ingeniozitatea si imi place sa fiu inconjurata de un asemenea talent care aduce un val de noutate la Versace”, a declarat Donatella Versace.

Donatella Versace si Anthony Vaccarello

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Versus Versace a fost fondata in 1989, ca o extensie mai rebela si mai punk a numelui Versace.  Colectiile-capsula anterioare i-au avut in frunte pe Christopher Kane, M.I.A. si J.W. Anderson, insa se pare ca viziunea lui Vaccarello asupra sex-appeal-ului au cucerit-o pe Donatella. Tinutele prezentate de acesta in septembrie 2014 au abundat in fuste micro-mini si taieturi indraznete, accentuate de inchizatori de aur si ace de siguranta masive.

“Versus este un brand cool si tineresc. Este o oportunitate sa imi prezint o noua fateta a viziunilor mele. In plus, este foarte fun sa lucrez cu Donatella”, a spus Vaccarello pentru wwd.com.

Anthony Vaccarello pentru Versus Versace:

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

0ae5714a3b7aa1733877f56a0b0afb84

 

 

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata