Cu ocazia zilei de 1 iunie, Acuarela si In Fata Blocului, cu sprijinul Asociatiei Culturale Imbold, organizeaza primul eveniment de joaca in aer liber. Evenimentul se numeste  “An-tan-te” si  se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor.

Astfel, pe 1 iunie  se striga adunarea in Gradina Botanica, unde se vor juca “hiturile copilariei”: “9 Pietre”, “Cornete”, “Elasticul”, “Frunza”, “Diri Diri”, “21”, “Patratica”, “Tara Tara Vrem Ostas”, “Ratele si Vanatorii” si orice alte jocuri din fata blocului.

11377139_857986484254550_7833845092575703517_n

Evenimentul va dispune de o zona de joaca pentru adulti, o zona de joaca pentru copii, o rulota-bar si o ambulanta-bar marca Acuarela – respectiv doua terase pe iarba, cu socate, limonade, budinci de gris si alte gustari de inspiratie optzecista, o biblioteca in aer liber marca Humanitas, muzici groovy de la nicecream.fm (ziua) si That Couch Funk Collective (seara) si cam 8 ore in care publicul se va putea bucura de toate acestea.

Mai mult, librăriile Humanitas vor fi prezente cu o biblioteca « pe iarba » » iar Creative Board Games ne vor aduce Piticot, Nu Te Supara Frate, Bunul Gospodar si alte jocuri de societate din copilarie.

Programul evenimentului se va desfasura intre 14 :00 – 22 :00, iar taxa de intrare este de 5 lei pentru adulti, copiii beneficiind de intrare libera. De retinut faptul ca fiecare copil trebuie sa fie insotit de catre un adult.

“An-tan-te” este cel mai mare eveniment al proiectului “Caravana de Joaca” – rezultatul colaborarii dintre “In Fata Blocului” si “Scoala de Joaca”, proiect care merge in scoli si gradinite pentru a le vorbi copiilor din generatiile actuale despre jocurile copiilor de ieri.

 

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata