Imaginea pe care o afisam este rezultatul unui stil personal bine conturat. Elegant, modern, cosmopolit sau eclectic, felul in care alegem sa ne prezentam ajunge sa ne defineasca in ochii celor din jur. Pe langa o garderoba care sa ne ofere piesele potrivite stilului abordat, accesoriile sunt cele care finiseaza pana la desavarsire un look coerent.

Dintre accesorii, in arsenalul unui barbat elegant, ceasul se afla la loc de cinste. Modelele clasice vorbesc despre un barbat care apreciaza eleganta si simplitatea, linia curata a unui brand cu traditie.

ceas-original-citizen-super-titanium-bm1290-54l-5707

Un ceas cu bratara metalica se potriveste unui stil casual, unui barbat cu un stil de viata activ, in care tinutele sunt adaptate diverselor ocazii de peste zi. Un asemenea ceas este ceasulĀ Casio. Modelele din gama Casio urmeaza o linie eclectica, in care eleganta si atitudinea sport se completeaza reciproc. Barbatul care alege un astfel de ceas are o personalitate puternica si apreciaza experientele rafinate.

Ceasurile cu bratara din piele vor completa o tinuta de seara sau un look business-casual foarte sic. Alaturi de un costum impecabil si de o atitudine relaxata, un accesoriu simplu si stilat va crea de fiecare data o impresie placuta.

Alegerea ceasului potrivit se face intotdeauna in functie de stilul de viata care ne defineste. In definirea alegerii conteaza renumele brandului, vechimea mestestugului, tipul mecanismului si afinitatile pentru anumite tehnologii revolutionare in domeniu. chiar daca va exista intotdeauna un ceas care ne place mai mult, regulile stilului spun ca setul de accesorii ar trebui sa contina cel putin 3 ceasuri – unul de zi, unul de seara si unul sport.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata