Cea de-a noua editie a Festivalului SoNoRo se desfasoara la Bucuresti intre 31 octombrie si 11 noiembrie, la Cluj intre 14 si 16 noiembrie si se va incheia la Iasi pe 17 noiembrie. Editia de anul acesta, SoNoRo Bridges, este conceputa ca un liant intre unele dintre cele mai faimoase poduri ale lumii – Pont Neuf din Paris, Westminster Bridge din Londra, Podul Alexander Nevski din St. Petersburg, Brooklyn Bridge din New York sau Podul Radetzky din Viena.

Sursa: Facebook
Sursa: Facebook

Asa cum si-a obisnuit publicul, SoNoRo va oferi si de data aceasta un puzzle muzical de exceptie – de la muzica de camera ( Wolfgang Amadeus Mozart, Felix Mendelssohn-Bartholdy, Johannes Brahms, Edward Elgar, Claude Debussy sau César Franck) ori acordurile lui Dmitri Șostakovici, la sonoritatile subtile ce au ca punct de plecare filmele lui Andrei Tarkovsky, în interpretarea Cvartetului Tarkovsky sau la energia debordanta a muzicii tiganesti a ansamblului lui Roby Lakatos.

Printre invitatii de marca ai acestei editii SoNoRo se numara violoniștii Boris Brovtsyn, Vilde Frang, Hugo Ticciati, Daniel Rowland, violistul Vladimir Mendelssohn, violonceliștii Anja Lechner si Nicolas Altstaedt, pianiștii Francois Couturier și Henri Sigfridsson, clarinetistul Thorsten Johanns, flautistul Massimo Mercelli, fagotistul Bram van Sambeek si Cvartetul Schumann.

Programul complet este disponibil pe www.sonoro.ro.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata