Duminica seara a avut loc la Miami, Florida, cea de-a 63-a editie a concursului de frumusete “Miss Universe”, concurenta americana a celebrului “Miss World”, originar din Marea Britanie.

Sursa: Getty Images
Sursa: Getty Images

Concursul a fost castigat de Paulina Vega, reprezentanta Columbiei la acest eveniment cu sonoritate mondiala. Paulina Vega are 22 de ani si studiaza stiintele economice. Ea provine din Barranquilla, fapt ce a determinat-o pe Sofia Vergara, celebra actrita din serialul “Modern Family” si originara din aceeasi localitate, sa isin exprime pe Twitter mandria pentru tinutul sau natal. Tot din Barranquilla provine si cantareata Shakira.

Concursul “Miss Universe” dateaza din 1952 si se adreseaza femeilor cu varsta pana in 26 de ani, necasatorite si fara copii.  Mai mult, participantele nu trebuie sa aiba in portofoliu niciun pictorial nud pentru a se califica in competitie. Evenimentul este sponsorizat de Donald Trump si grupul NBC.

Sursa: Getty Images
Sursa: Getty Images

Editia anterioara a concursului a fost castigata tot de o reprezentanta a Americii de Sud – Gabriela Isler, din Venezuela.

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata